Bliv Medlem


 Som medlem af Dansk Mobilitet kan vi tilbyde en lang række fordele:

Anbefaling

Dansk Mobilitet får mange henvendelser fra mulige kunder, og vi anbefaler altid at disse sikre sig, at den udlejningsvirksomhed, som de henvender sig til, er medlem af foreningen.

Lejekontrakter

Medlemmer kan købe Dansk Mobilitets standard lejekontrakter til en fordelagtig pris.

Nyhedsbreve

Holder dig orienteret om lovændringer og de områder og nyheder, som måtte have din interesse.

P-vagtsordning

En ordning med Politiet og Parkeringskontrollen i København, om at man giver besked samme dag, hvis der er tildelt en bøde, således at du har mulighed for at afregne straks med lejer.

Rådgivning

Har du brug for et godt råd, f.eks. om problemer med lejere, private parkeringsselskaber eller juridiske problemer hjælper vi gerne, eller henviser til et medlem med særlig ekspertise. Desuden bliver du medlem af en forening, der i samarbejde med Dansk Erhverv, altid holder dig opdateret på den politiske dagsorden, og hvordan den kan påvirke dig.


Pris og Kontingent


Som medlemmer kan optages enkeltpersoner, aktieselskaber, andelsselskaber og lignende, der driver virksomhed med udlejning af motorkøretøjer uden fører.

Såfremt et medlem har flere udlejningsvirksomheder, som for eksempel filial, datterselskaber og   lignende kan alene én af disse optages som medlem.

Kontingent til foreningen (2018):

Indtil 10 biler

DKK              2.200

11 – 50 biler

DKK              4.900

51 – 200 biler

DKK            12.600

201 – 500 biler

DKK            26.000

Over 500 biler

DKK            41.900

Indmeldelse

GRATIS

 

Meld dig ind her.